Támogatók

A Vitéz Kürtős Team tunéziai útja egy humanitárius kaland. Túránk lehetőséget nyújt arra, hogy a szervező Saharun Office-szal és az Afrikai-Magyar Egyesülettel (AHU) karöltve adományokat juttasunk el Tunézia déli, szegény országrészébe.
A túra létrejöttében az alább felsorolt támogatók nyújtanak segítséget.

Vitéz Kürtős | vitezkurtos.hu

A Vitéz Kürtős receptje a csapat “nagymamájától” : idősebb Bálint Irmától származik, melyet az évek során a munkatársainkkal közösen fejlesztettünk igazi Vitéz Kürtős ízzé! Nagymamitól a vidámság és a szorgalmas munka mellett a következő szlogent is megtanultuk: “Itt a finom kürtőskalács: friss, meleg, ropog, ha elfogy még hozok!” és ez a munkaszellem jellemzi ma is a Vitéz Kürtős csapatát.

AUTOKART | autósport és gokart | autokart.hu

A magyar autósporttal foglalkozó lapcsalád, amelynek tagja többek között az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság, az Autocross Országos Bajnokság, a Suzuki Bio Kupa és a BMW 325i Challenge hivatalos oldala.

Hargita Line | www.hrline.ro

Cégünk 1992-ben alakult, mint kábeltelevíziót szolgáltató Kft., amely Keresztúr és környékén kínál hagyományos (analóg) kábeltelevíziós szolgáltatást. A folyamatos fejlődésének köszönhetően már 1998-ban szélessávú internetezési lehetőséget tettünk lehetővé kabeltelevíziós rendszeen, amelyet azóta folyamatosan fejlesztünk. Arra törekszünk, hogy tevékenységünkkel, a szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésével, ügyfeleink megelégedésére végezzük munkánkat.

Hotel Küküllő *** | www.kukullo.ro

Érezze magát otthon! - ezzel a melegséggel fogadják a szívesen látott vendéget mindenhol. Mi nemcsak tudjuk, hanem mindent meg is teszünk azért, hogy vendégeink valóban otthon érezzék magukat nálunk. Akár aktív pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, akár üzleti úton jár vagy konferenciára érkezik, a székely anyavárosban, a Hotel Küküllõben*** mindezt kényelmes és barátságos környezetben teheti meg.

Dacia Klub Magyarország | www.daciaklub.hu

A Klub célja az információcsere a Dacia márkájú személy- és tehergépkocsikkal kapcsolatban, valamint laza, baráti kapcsolattartás azok között, akik erre igényt tartanak.

Autogroup Simó | www.autogroupsimo.ro

A SC Automobile Dacia SA és a SC Renault Nissan Romania hivatalos márkaképviselete Székelyudvarhelyen. Igényeit a legmagasabb szinten szolgáljuk ki, alapelvünk a minőségi szolgáltatás biztosítása.

Továbbá köszönetet mondunk az alábbi cégeknek, akik különböző eszközökkel segítenek, segítettek a túra létrejöttében:

Eolex Productions | www.eolex.ro

Demaco Autócentrum | www.demaco.ro

Renault Hungária | www.dacia.hu