A Margitszigeten készül a csapat

2012. október 5. 11:06 | írta: Bálint F Gyula | fotó: Bálint Gáspár

Vasárnap kerül megrendezésre a 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton, amelyre a Vitéz Kürtős Team is benevezett egy ötfős gárdával.

Az Ekiéden Váltón induló csapatot a Vitéz Kürtős Team alapítója, Bálint Gáspár vezeti. Csapattagok és rajtszámok:

91001 - Bálint Gáspár
91002 - Kaffai Imre
91003 - Tóth Jenő
91004 - Sztojka Sándor
91005 - Ferencz Zsolt

A 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton rajtja vasárnap 9:30-kor lesz a Hősök terén.


A 27. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton útvonala

"Igyekeztünk úgy elosztani magunk között a versenykiírásban megadott távokat, hogy mindenki gond nélkül teljesíthesse azokat." - mondta Bálint Gáspár. "Tóth Jenő kezdi a versenyt, 11,4 kilométert kell futnia. Jencit én váltom, nekem jutott a leghosszabb táv, 11,8 kilométer. Utánam Sztojka Sándor fut 5,1 kilométert, őt Ferencz Zsolt követi, neki jutott a 4,5 kilométer. A hajrára Kaffai Imrét osztottuk be, a 9,4 kilométer végén ő fog visszaérkezni a Hősök terére."

Az első és negyedik váltóhely a Roosevelt tér MTA felőli oldalánál lesz, az alsó rakparton, a második ezzel szemben a budai oldalon, szintén az alsó rakparton, míg a harmadik váltásra a Petőfi- és Rákóczi-híd között nagyjából félúton, a felső rakparton kerül sor.

A fiúk már hetek óta edzenek a versenyre, reggel 7 körül lehet velük találkozni a Margitszigeten, ahova néha a barátnők is velük tartanak.





A Vitéz Kürtős Team másik állandó tagja, Bálint F Gyula, kénytelen kihagyni ezt a kihívást. Ezen a hétvégén rendezik ugyanis az idei Autós Gyorsasági Országos Bajnokság utolsó három futamát a Hungaroringen. Az AUTOKART | autósport és gokart portál fotós-főszerkesztőjeként, valamint a bajnokság hivatalos oldalának szerkesztőjeként Gyulát oda szólítja a kötelesség.

Cimkék: bálint gáspár budapest maraton ekiden ferencz zsolt kaffai imre sztojka sándor tóth jenő váltó